Despre noi

Edilizia Tools - importator și distribuitor de Utilaje PVC

Furnizăm utilaje tâmplărie PVC și aluminiu din anul 2008 pe piața din România, iar sub denumirea Edilizia Tools din anul 2012.

Cu un portofoliu de peste 100 clienți și mai mult de 500 de utilaje comercializate nu putem decât să mulțumim partenerilor care au avut încredere în utilajele și serviciile oferite de noi. Faptul că am fost aleși să le fim furnizori de echipamente se bazează pe:

  • Utilaje PVC & aluminiu de cea mai bună calitate, cu cel mai bun raport calitate / preț
  • Garanție asigurată, service și mentenanță în perioada de garanție și post-garanție
  • Asistență pentru transport la sediul clientului, montaj / punere în funcțiune
  • Asistență în alegerea configurației de echipare acordată cu bugetul disponibil, și realizarea fluxurilor tehnologice
  • Livrări pe fonduri EU, cu plata după livrare la termenele prevăzute în proiect

Piese, garanție, service

cms-img

Clienți mulțumiți

Pentru utilajele de tâmplărie PVC și aluminiu fabricate de producătorii pentru care suntem dealer-i exclusivi asigurăm piese de schimb și reparații. Știm că succesul nostru depinde de gadul de mulțumire a clienților, iar promptitudinea în rezolvarea problemelor tehnice, de service, va cântări mult atunci când veți dori să vă achiziționați și alte utilaje.

Recomandări

(recenzii cât se poate de reale, vă putem oferi contacte ale clienților noștri pentru a verifica aceste aprecieri)

Am achiziționat de la Edilizia Tools utilaje pt. PVC, linie la 2 capete cu mașină de debavurat CNC în 2018 și pot spune că comparativ cu prețurile altor mărci mașinile au fost mai ieftine și chiar sunt de calitate. Lucrez pe Rehau și CNC-ul de debavurat mă ajută enorm. Jos pălăria băieților de la Edilizia !.

Cătălin P., Focșani

Utilaje luate în 2009, de noi, Ozgenc, și merg și acum în 2020. Ce să mai zic, sunt bune, iar băieții au venit de câte ori a fost vreo problemă, chiar dacă suntem la mare distanță.
Emil R., Turnu Măgurele

 


Poți afla mai multe informații despre noi într-o categorie de articole dedicată pe acest website, unde am încercat să ne descriem cât mai bine profilul, firma, echipa, articole care pot fi citite aici: articole despre Edilizia Tools

Și dacă tot ești în aceasta pagină, asta însemnând că te interesează ceva mai multe detalii despre noi, dorim să îți mulțumim pentru acest lucru deoarece foarte puțini clienți au manifestat interes pentru cine suntem, ce facem, ce oferim și de când suntem prezenți pe piață, așa că îți oferim un discount suplimentar de 5% în cazul în care vei dori să achiziționezi utilaje PVC & aluminiu de la noi. Nu uita ca pe parcursul negocierii contractului să ne menționezi că ai citit despre acest lucru in pagina "Despre noi" pe site-ul www.utilaje-pvc.ro și vom aplica discount-ul :)