~ CNC debitare+frezare

Inițial centrele de debitare și frezare / găurire / marcare a profilelor din PVC au apărut ca răspuns la necesitatea de a crește productivitatea și competitivitatea în condițiile unei concurențe tot mai acerbe. Astfel, companiile care au adoptat strategia de dezvoltare prin creșterea capacității de producție au realizat în scurt timp că pot obți...

Inițial centrele de debitare și frezare / găurire / marcare a profilelor din PVC au apărut ca răspuns la necesitatea de a crește productivitatea și competitivitatea în condițiile unei concurențe tot mai acerbe. Astfel, companiile care au adoptat strategia de dezvoltare prin creșterea capacității de producție au realizat în scurt timp că pot obține și reduceri de costuri datorită eliminării necesității unui numar mare de operatori și astfel se explică faptul că marile companii pot obține prețuri de cost mai reduse (bineînțeles, acesta fiind doar unul din factori, prețul preferențial la materia primă fiind un alt factor important). 

Pe piața din România aceste echipamente au devenit solicitate, pe lângă aspectul anterior menționat, și datorită faptului că firmele se confruntă cu mare lipsă de personal calificat, fie cu migrația muncitorilor, și încep să înteleagă că pot scăpa de stresul și cheltuielile generate de angajați, înlocuind 2-3-4 operatori cu un singur utilaj.

CNC-urile pentru PVC, așa cum sunt denumite pe scurt liniile automate de prelucrare execută automat debitarea profilelor, TOATE frezările și găurile necesare, precum si marker-ii pentru montant, pentru balamale, etc. Toate acestea în mod automat. Mai mult, dacă un astfel de centru este combinat și cu o mașina de înfiletat șuruburi automată la 2 capete, care este legată prin software de centrul de prelucrare, capacitatea de producție a unui atelier se poate dubla sau chiar tripla, sau se poate menține la același nivel însă permițând reducerea numărului de operatori.

Tuturor celor care doresc să rămână competitivi și intenționează în viitorul apropiat să își îmbunătățească nivelul de echipare cu utilaje PVC, le sugerăm sa acorde o deosebită atenție acestei categorii de echipamente.

Mai multe

~ CNC debitare+frezare Contine 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 articole
Se afiseaza 1-3 din 3 articole