~ debitare bagheta

Mașini de debitat baghete din PVC folosite la fixarea geamului termopan în ferestrele și ușile din PVC sau aluminiu. Aceste utilaje sunt de regulă mașini care au cursa orizontală a lamelor, având pe fiecare ax câte două discuri: un disc mare pentru debitat bagheta și un disc mic pentru frezarea baghetei în zona de îmbinare la colț. Așadar, în to...

Mașini de debitat baghete din PVC folosite la fixarea geamului termopan în ferestrele și ușile din PVC sau aluminiu. Aceste utilaje sunt de regulă mașini care au cursa orizontală a lamelor, având pe fiecare ax câte două discuri: un disc mare pentru debitat bagheta și un disc mic pentru frezarea baghetei în zona de îmbinare la colț. Așadar, în total sunt 4 discuri montate pe un astfel de utilaj. Axele motoarelor care rotesc lamele sunt dispuse in forma X.

Mașinile de debitat baghete permit asamblarea unor bacuri speciale care au forma în oglindă a baghetelor și dacă sunt prevazute cu câte 2 canale atunci pot tăia două baghete deodată, lucru foarte util deoarece poate contribui la creșterea productivității.

În ultima vreme au devenit tot mai populare mașinile de debitat baghete care nu mai necesită bacuri și ca atare tot mai mulți producători își adaptează oferta pentru a oferi și acest tip de echipament. Însă cel mai important progres realizat în domeniul utilajelor PVC și în mod deosebit la mașinile de baghetat îl reprezintă conveiorul de măsurare cu relevarea la distanță a cotelor de debitat, memorararea și transmiterea acestora prin unde radio la conveior - în acest fel se pot face mari economii de timp !!!

Mai multe

~ debitare bagheta Contine 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 articole
Se afiseaza 1-5 din 5 articole