SERTIZARE AL.

De acord, maşinile de sertizat nu sunt utilaje PVC :) deşi site-ul pe care îl vizitezi acum este www.utilaje-pvc.ro, însă multe ateliere care fac deja tâmplărie din PVC au uneori nevoie să livreze şi tâmplărie din aluminiu. Având in vedere că restul utilajelor deja le deţin (1. pt. debitare, 2. pt. frezare montant, 3. pt. găurire şi frezare broa...

De acord, maşinile de sertizat nu sunt utilaje PVC :) deşi site-ul pe care îl vizitezi acum este www.utilaje-pvc.ro, însă multe ateliere care fac deja tâmplărie din PVC au uneori nevoie să livreze şi tâmplărie din aluminiu. Având in vedere că restul utilajelor deja le deţin (1. pt. debitare, 2. pt. frezare montant, 3. pt. găurire şi frezare broască/cremon) le lipseşte doar maşina de sertizat. Din acest motiv am adăugat aici şi o categorie dedicată maşinilor de sertizat profile din aluminiu.

În general maşinile de sertizat sunt simple, la un cap, deci care pot sertiza câte un colţ deodată, deşi în portofoliul câtorva producători se pot identifica şi maşini de sertizat la 2 sau chiar 4 capete.

Sub aspect constructiv, acestea pot fi cu acţionare pneumatică (foarte rare, spre deloc prezente pe piaţă datorita presiunii mici exercitate), cu acţionare hidraulică sau cu acţionare hidro-pneumatică (cele mai des întâlnite).

Mai multe

SERTIZARE AL. Contine 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 articole
Se afiseaza 1-4 din 4 articole