Utilaje PVC (&AL)

Utilajele PVC oferite de societatea noastră acoperă toată gama de operațiuni și nivele de productivitate. Astfel, veți găsi în acest website de prezentare atât utilajele pentru tâmplărie PVC și aluminiu simple, la un cap, manuale sau automate, cât și utilaje pvc de mare capacitate, centre de prelucrare cu CNC care execută operațiuni multiple și ...

Utilajele PVC oferite de societatea noastră acoperă toată gama de operațiuni și nivele de productivitate. Astfel, veți găsi în acest website de prezentare atât utilajele pentru tâmplărie PVC și aluminiu simple, la un cap, manuale sau automate, cât și utilaje pvc de mare capacitate, centre de prelucrare cu CNC care execută operațiuni multiple și care asigură o producție de minim 80-100 unități/schimb. Pentru a răsfoi prin gama de utilaje tâmplărie pvc din acest site va sugerăm sa folosiți o căutare specifică, în sub-categorii.

Deasemeni, pentru a găsi mai ușor și repede utilajul pentru PVC sau aluminiu pe care îl căutați, aveți la dispoziție filtrarea după producător (marcă / brand), aceasta în cazul în care aveți o preferință asupra unei mărci.

Pentru toate utilajele pe care le comercializăm asigurăm garanție, piese de schimb, service și asistență tehnică.

Mai multe

Utilaje PVC (&AL) Contine 94 produse.

Subcategorii

 • DEBITARE & DECUPARE

  În categoria utilajelor PVC şi aluminiu pentru confecţionarea de ferestre şi uşi, una din operaţiunile de o maximă importanţă este cea de dimensionare / debitare la cotă a profilelor. Absolut toate profilele utilizate în fabricarea uşilor şi ferestrelor, trebuiesc debitate (tăiate), fie că este vorba de profil toc (ramă), profil de cercevea, montant (denumit şi traversă), profil de baghetă şi chiar profil metalic de ranforsare (armătură).

  Pentru realizarea acestei operaţiuni sunt necesare maşini de debitat profile din PVC şi aluminiu, care în funcţie de modul constructiv pot fi la 1 cap (cu o singură lamă), la 2 capete sau chiar centre automate care execută atât debitarea cât şi anumite operaţiuni de frezare, găurire şi marcare. Pentru debitarea armăturii metalice exista 3 posibilităti: 1. cu maşina de debitat cu lamă circulară, 2. cu fierăstrău cu bandă, acesta având avantajul că poate debita un număr foarte mare de armături deodată, 3. cu maşină de tip presă hidraulică care poate face pe lângă debitare şi operaţii de decupare pentru broască sau cremon.

  În această categorie veţi putea aplica un filtru pe sub-categorii pentru a găsi mai uşor maşini de debitat profile din PVC şi aluminiu, maşini de debitat baghete, maşini de debitat şi decupat armătură dar şi centre automate (cu CNC) pentru debitare şi frezare / găurire /marcare profile.

 • CENTRE DE PRELUCRARE (CNC)

  Inițial centrele de debitare și frezare / găurire / marcare a profilelor din PVC au apărut ca răspuns la necesitatea de a crește productivitatea și competitivitatea în condițiile unei concurențe tot mai acerbe. Astfel, companiile care au adoptat strategia de dezvoltare prin creșterea capacității de producție au realizat în scurt timp că pot obține și reduceri de costuri datorită eliminării necesității unui numar mare de operatori și astfel se explică faptul că marile companii pot obține prețuri de cost mai reduse (bineînțeles, acesta fiind doar unul din factori, prețul preferențial la materia primă fiind un alt factor important). 

  Pe piața din România aceste echipamente au devenit solicitate, pe lângă aspectul anterior menționat, și datorită faptului că firmele se confruntă cu mare lipsă de personal calificat, fie cu migrația muncitorilor, și încep să înteleagă că pot scăpa de stresul și cheltuielile generate de angajați, înlocuind 2-3-4 operatori cu un singur utilaj.

  CNC-urile pentru PVC, așa cum sunt denumite pe scurt liniile automate de prelucrare execută automat debitarea profilelor, TOATE frezările și găurile necesare, precum si marker-ii pentru montant, pentru balamale, etc. Toate acestea în mod automat. Mai mult, dacă un astfel de centru este combinat și cu o mașina de înfiletat șuruburi automată la 2 capete, care este legată prin software de centrul de prelucrare, capacitatea de producție a unui atelier se poate dubla sau chiar tripla, sau se poate menține la același nivel însă permițând reducerea numărului de operatori.

  Tuturor celor care doresc să rămână competitivi și intenționează în viitorul apropiat să își îmbunătățească nivelul de echipare cu utilaje PVC, le sugerăm sa acorde o deosebită atenție acestei categorii de echipamente.

 • FREZARE, GĂURIRE
  Din categoria utilajelor PVC pentru frezare și găurire fac parte în principal frezele cu pantograf, mașinile de frezat pentru picurători / găuri pt. drenaj, și frezele de montant.
  Primele (frezele-pantograf) sunt cu 1, 2 sau chiar 3 motoare, în funcție de câte operațiuni se pot executa. Există și pantografe cu masa rotativă și chiar pantografe cu CNC. Frezele de montant execută frezarea la capete a profilelor de montant și nu sunt prea multe variații ale acestora, decât faptul că pot fi cu 1-2-4 freze sau cu un singur motor și respectiv ax care însă suportă schimbarea rapidă a grupului de freze.
 • SUDARE & DEBAVURARE
  Veți regăsi în această categorie mașini de sudat profile din PVC la 1, 2 și 4 capete, mașini pentru debavurarea cordonului de sudură și chiar linii automate / centre CNC de sudură și debavurare, care pot fi deservite de doar 2 operatori însă cu o productivitate de aprox. 4 ori mai mare (sau chiar 5-6 ori, depinde de mai mulți factori)
 • ÎNFILETARE ÎN ARMĂTURĂ
  Este știut faptul că profilele din PVC este necesar a fi armate cu ranforsare metalică - profil din tablă cât mai groasă, deoarece fără aceasta ar fi flexibile. Armătura / ranforsarea trebuie fixată cu șuruburi de profilul din PVC iar această operațiune este denumită înfiletarea șuruburilor în armătură. Așadar, ca multe alte operațiuni, se poate realiza manual, cu o șurubelnița electrică sau pneumatică sau, pentru un comfort mai mare al operatorului dar și pentru o viteză mai mare de lucru, se poate efectua pe mașini automate de înșurubat / înfiletat șuruburi în armătură.

  Puteți consulta în această categorie mașini de înfiletat șuruburi în armătură, care cresc în mod evident productivitatea unui atelier de tâmplărie PVC, cu 1 cap sau 2 capete de înfiletare dar și centre de infiletare cu CNC și scanner de coduri de bare.
 • MONTAJ FERONERIE & CALARE
  Vă propunem să consultați în această categorie bancuri de montaj feronerie și bancuri de calare geam, echipamente extrem de utile oricărui atelier sau fabrică de termopane, indiferent de mărimea sa.
 • SERTIZARE AL.

  De acord, maşinile de sertizat nu sunt utilaje PVC :) deşi site-ul pe care îl vizitezi acum este www.utilaje-pvc.ro, însă multe ateliere care fac deja tâmplărie din PVC au uneori nevoie să livreze şi tâmplărie din aluminiu. Având in vedere că restul utilajelor deja le deţin (1. pt. debitare, 2. pt. frezare montant, 3. pt. găurire şi frezare broască/cremon) le lipseşte doar maşina de sertizat. Din acest motiv am adăugat aici şi o categorie dedicată maşinilor de sertizat profile din aluminiu.

  În general maşinile de sertizat sunt simple, la un cap, deci care pot sertiza câte un colţ deodată, deşi în portofoliul câtorva producători se pot identifica şi maşini de sertizat la 2 sau chiar 4 capete.

  Sub aspect constructiv, acestea pot fi cu acţionare pneumatică (foarte rare, spre deloc prezente pe piaţă datorita presiunii mici exercitate), cu acţionare hidraulică sau cu acţionare hidro-pneumatică (cele mai des întâlnite).

 • AMBALARE
  Masini de ambalat ferestre si usi, cu folie bubble si/sau folie stretch. Daca te-ai saturat de reclamatii de la clienti, ca le-au ajuns ferestrele sau usile zgariate, sau mai ales daca trimiti pe distante lungi/in afara tarii, atunci e musai sa ambalezi produsele corespunzator.
pe pagina
Se afiseaza 1-20 din 94 articole
Se afiseaza 1-20 din 94 articole