~ bancuri montaj feronerie
Bancurile de montaj al feroneriei (sau mese de feronerie, cum li se mai spune) sunt de fapt mai mult decât simple mese de lucru. Acestea asigură o creștere atât a vitezei de lucru dar și a calității produsului finit: ușă sau fereastră din PVC. Pe lângă ergonomia pe care o pot oferi acestea pot ajuta foarte mult la echiparea mai rapidă a ferestre...
Bancurile de montaj al feroneriei (sau mese de feronerie, cum li se mai spune) sunt de fapt mai mult decât simple mese de lucru. Acestea asigură o creștere atât a vitezei de lucru dar și a calității produsului finit: ușă sau fereastră din PVC. Pe lângă ergonomia pe care o pot oferi acestea pot ajuta foarte mult la echiparea mai rapidă a ferestrelor și ușilor cu feronerie (balamale, mânere, încuietori, etc) ceea ce s-ar transpune într-o productivitate mai ridicată per ansamblu a întregului atelier.
Un sondaj pe unul din site-urile noastre arată ca mai bine de 70% dintre respondenți au apreciat că un banc de montaj feronerie complet echipat ar ajuta la eficientizarea cu aprox. 50% a operațiunilor legate de montajul feroneriei. Iar daca socotim că operațiunile de echipare a unei ferestre cu feronerie ar însemna undeva la 30% din timpul necesar fabricării unei ferestre este evident avantajul global, pentru întregul atelier !

Mai multe

~ bancuri montaj feronerie Contine 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 articole
Se afiseaza 1-3 din 3 articole