ÎNFILETARE ÎN ARMĂTURĂ
Este știut faptul că profilele din PVC este necesar a fi armate cu ranforsare metalică - profil din tablă cât mai groasă, deoarece fără aceasta ar fi flexibile. Armătura / ranforsarea trebuie fixată cu șuruburi de profilul din PVC iar această operațiune este denumită înfiletarea șuruburilor în armătură. Așadar, ca multe alte operațiuni, se poate...
Este știut faptul că profilele din PVC este necesar a fi armate cu ranforsare metalică - profil din tablă cât mai groasă, deoarece fără aceasta ar fi flexibile. Armătura / ranforsarea trebuie fixată cu șuruburi de profilul din PVC iar această operațiune este denumită înfiletarea șuruburilor în armătură. Așadar, ca multe alte operațiuni, se poate realiza manual, cu o șurubelnița electrică sau pneumatică sau, pentru un comfort mai mare al operatorului dar și pentru o viteză mai mare de lucru, se poate efectua pe mașini automate de înșurubat / înfiletat șuruburi în armătură.

Puteți consulta în această categorie mașini de înfiletat șuruburi în armătură, care cresc în mod evident productivitatea unui atelier de tâmplărie PVC, cu 1 cap sau 2 capete de înfiletare dar și centre de infiletare cu CNC și scanner de coduri de bare.
Mai multe

ÎNFILETARE ÎN ARMĂTURĂ Contine 5 produse.

Subcategorii

  • ~ mașini automate înfiletare
    Mașinile automate de înfiletat șuruburi în armătură asigură o viteză mult mai mare a operațiunii de înfiletare deoarece munca operatorului constă doar în poziționarea piesei sub capul de înșurubare și acționarea pedalei care va declanșa operațiunea de înșurubare. Astfel de utilaje pot fi simple, la un cap, sau cu doua capete (paralele sau consecutive) iar alimentarea cu șuruburi se face automat.
  • ~ centre înfiletare CNC
    Mașinile de înșurubat automate cu CNC (denumite si centre de înfiletare cu CNC) pot fi utilizate și independent însă cel mai bine se vede productivitatea lor atunci când sunt legate la un centru cu cnc de debitare cu frezare / găurire cum ar fi TURBOCUT-400 SAU TURBOCUT-500. Aceste linii automate asigură înfiletarea șuruburilor în armătură cu o viteză foarte mare, nefiind nevoie de operator decât pentru a alimenta utilajul cu profile
Se afiseaza 1-5 din 5 articole
Se afiseaza 1-5 din 5 articole