~ mașini de sudat
La tâmplăria din PVC mașina de sudat este unul din echipamentele de maximă importanță deoarece de calitatea operațiunii de sudare va depinde calitatea produsului finit, fie ușă sau fereastră. Aceste mașini de sudat profile din PVC pot fi la 1 cap sau 2 capete, cele mai des întâlnite. Iar atelierele și fabricile mari execută sudarea profilelor pe...
La tâmplăria din PVC mașina de sudat este unul din echipamentele de maximă importanță deoarece de calitatea operațiunii de sudare va depinde calitatea produsului finit, fie ușă sau fereastră. Aceste mașini de sudat profile din PVC pot fi la 1 cap sau 2 capete, cele mai des întâlnite. Iar atelierele și fabricile mari execută sudarea profilelor pe mașini la 4 capete sau chiar linii automate de sudură la 4 capete cu debavurare CNC. 
Deși există un număr foarte mare de producători de utilaje PVC în Turcia, cu excepția câtorva (estimăm 4 producători) toți fabrică aceste mașini fără prea multe pretenții, fiind potrivite pentru ateliere mici sau din țări sub-dezvoltate unde nu există practic un șablon al calității sudurii (merge orice :). Iar dacă la sudarea profilelor albe se mai poate trece cu vederea, la profilele înfoliate se văd limitele mașinilor de sudat ieftine. În ceea ce privește alternativele, utilajele italiene par a avea un raport calitate/preț mai nefavorabil însă după cum am precizat, la această operațiune nu recomandăm a se face rabat de la calitate.
În privința calității sudurii, cele mai sofisticate (dar și extrem de scumpe) sunt mașinile de sudat fabricate de producători germani și de producătorul italian Graf Synergy.
Mai multe

~ mașini de sudat Contine 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 articole
Se afiseaza 1-9 din 9 articole